Άλλες Υπηρεσίες

γραφιστικά

Σε μία εποχή έντονου ανταγωνισμού σε κάθε τομέα της επιχειρηματικότητας, στην οποία κανείς δεν συντηρείται σε καλό επίπεδο με τα… ψέματα, κάθε μικρή λεπτομέρεια στο στήσιμο μίας εταιρείας μπορεί να θεωρηθεί μείζονος σημασίας. Το σύγχρονο marketing δουλεύει πολύ με την εικόνα σας κι έτσι η εταιρική σας ταυτότητα, όπως και κάθε τι που θα έχει να κάνει με τη διαφήμιση της επιχείρησής σας αποκτά σπουδαίο ειδικό βάρος. Στη WeHitch προσφέρουμε γραφιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δρώντας πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, αλλά προτείνοντάς του και τις καλύτερες δυνατές λύσεις βάσει των γνώσεων του έμπειρου προσωπικού μας.

σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Ενισχύστε το Brand name σας μέσα από την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας σας. Είμαστε της άποψης ότι ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στην εικόνα μιας εταιρείας, για αυτόν τον λόγο παίρνουμε πολύ σοβαρά τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας μιας εταιρείας. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία της εταιρική σας ταυτότητας σχεδιάζοντας την με άψογο εικαστικό ώστε να αντιπροσωπεύει κατάλληλα την εταιρεία σας. Δώστε στην επιχείρηση σας την εικόνα που τις αξίζει.

επαγγελματικές εκτυπώσεις

Οι γραφιστικές υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο η WeΗitch δεν αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι και από εκείνο των ψηφιακών εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας. Διότι οτιδήποτε τυπώνεται σχετικά με την επιχείρησή σας, πρέπει να αντικατοπτρίζει και την ποιότητα που επιθυμείτε να προσφέρεται στον πελάτη. Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένος, η εικόνα είναι πολύ σημαντική για την πρώτη εντύπωση που θα αποκομίσει όποιος ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί σας.

Κάνοντας μία σύντομη περίληψη των υπηρεσιών που σχετίζονται με της ψηφιακές εκτυπώσεις, η χρήση τους εξυπηρετεί κάθε λογής ανάγκη μίας επιχείρησης. Για παράδειγμα, η δημιουργία επιστολόχαρτων με το logo και κάποια άλλα στοιχεία της επιχείρησης, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με τους συνεργάτες – πελάτες σας, αλλά και για την όμορφη και συγκροτημένη παρουσία προσφορών για την ανάληψη κάθε είδους δουλειάς. Για τέτοιου είδους επιστολές, χρήσιμη θα ήταν και η δημιουργία Folder με τα ίδια στοιχεία, ώστε να υπάρχει μία καλόγουστη και χαρακτηριστική μέθοδος στην αποστολή των επιστολόχαρτων.