Ιστοσελίδες

webdesign

Καθώς η εποχή όπου αναζητούσαμε να βρούμε μια επιχείρηση ή ένα προϊόν μέσα από έντυπους οδηγούς, έντυπα φυλλάδια κ.α. έχει σχεδόν εξαλειφτεί και πλέων όλες οι αναζητήσεις γίνονται μέσα από το Internet το να έχετε μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας ή τα προϊόντα σας κρίνετε απαραίτητο.

Όμως δεν αρκεί να έχετε μια απλή ιστοσελίδα, αλλά μια ιστοσελίδα η οποία θα καταφέρει να εκπροσωπήσει ισάξια την επιχείριση σας και να μετατρέψει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε πελάτες σας.

κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδωνΕμπιστευτείτε τον ηγέτη της αγοράς στην κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων & ιστοσελίδων ιατρικού περιεχομένου!

Στη WeHitch γνωρίζουμε καλά πως να «μεταφράζουμε» τις ιατρικές υπηρεσίες με τρόπο εύληπτο και ικανό να πείσει τον απλό αναγνώστη, ασθενή ή κάθε ενδιαφερόμενο.

Με τη συνεργασία ειδικών παρουσιάζουμε με σεβασμό στην επιστημονική ορολογία επεξηγηματικά και ελκυστικά τις λύσεις που μπορεί ένας γιατρός ή ένας ανάλογος ιατρικός χώρος να προσφέρει.

κατασκευή eshop

Καθώς καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών οι οποίοι πραγματοποιούν ακόμα και τις πιο καθημερινές τους αγορές μέσα από το internet πιστεύουμε ότι δημιουργία ενός e-shop είναι μια ιδανική λύση και απαραίτητη ανάγκη για όλες τις επιχείρηση που ασχολούνται με την πώληση προϊόντων. Είτε αυτή είναι λιανική είτε είναι χονδρική. Έχοντας ένα e-shop θα έχετε ένα κατάστημα το οποίο θα λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 365 μέρες το χρόνο και θα μπορούν πλέον οι πελάτες σας να πραγματοποιούν τις αγορές του ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Responsive Web Design

Το Responsive Web Design πήρε την ονομασία του από την λέξη "Respond" και σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα ανταποκρίνεται & διαμορφώνεται ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται η ιστοσελίδα.

Αυτό σημαίνει ότι αν ανοίξετε μια ιστοσελίδα η οποία είναι Responsive από ένα Smart Phone, η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε μεγέθυνση για να διαβάσετε με ευκολία το περιεχόμενο της εκάστοτε ιστοσελίδας. 

webdevelopment

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να εξοικονομείτε καθημερινά τον πολύτιμο χρόνο που δαπανάτε κατά την καταχώριση στοιχείων, πελατών κ.α.? 

Χρειάζεστε βοήθεια για την διευκόλυνση των καθημερινών σας εργασιών και την ορθή οργάνωση της επιχείρησης σας?

Η WeHitch μπορεί να σας βοηθήσει! 

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη σύγχρονων, εύχρηστων και λειτουργικών διαδικτυακών εφαρμογών στα μέτρα της κάθε επιχείρησης.

support

Η WeHitch μπορεί να αναλάβει την υποστήριξη της Joomla Ιστοσελίδας σας ή οποιαδήποτε άλλης ιστοσελίδας που έχουμε κατασκευάσει για εσάς. Προσφέρουμε διαφορετικά πακέτα υποστήριξης που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες μιας δυναμικής ιστοσελίδας, είτε αυτό πρόκειται για απλή συντήρηση και επιδιόρθωση της ιστοσελίδας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή βλάβη είτε πρόκειται για πλήρη υποστήριξη και συντήρηση της ιστοσελίδας ώστε να σας ανανεώνουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας κάθε φορά που θέλετε να προσθέσετε κάτι ή να αλλάξετε κάποια σελίδα.