κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδωνΕμπιστευτείτε τον ηγέτη της αγοράς στην κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων & ιστοσελίδων ιατρικού περιεχομένου!

Στη WeHitch γνωρίζουμε καλά πως να «μεταφράζουμε» τις ιατρικές υπηρεσίες με τρόπο εύληπτο και ικανό να πείσει τον απλό αναγνώστη, ασθενή ή κάθε ενδιαφερόμενο.

Με τη συνεργασία ειδικών παρουσιάζουμε με σεβασμό στην επιστημονική ορολογία επεξηγηματικά και ελκυστικά τις λύσεις που μπορεί ένας γιατρός ή ένας ανάλογος ιατρικός χώρος να προσφέρει.

 

Ακολουθούμε μεθόδους και τεχνολογίες που χρησιμοποιούν ιστοσελίδες νοσοκομείων, ιατρικών κέντρων και ιατρών σε διεθνές επίπεδο, εφαρμόζοντας και προσαρμόζοντας τις τάσεις της σύγχρονης ιατρικής επικοινωνίας.

Αναλαμβάνουμε με πλήρη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα τη διαχείριση των πληροφοριών που θέλετε να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε καθώς και στοιχεία που αφορούν το κοινό που θέλετε να απευθυνθείτε.

Στη WeHitch σας «απαλλάσουμε» με υπευθυνότητα από το βάρος να ασχοληθείτε ατελείωτες ώρες με την διαδικτυακή σας παρουσία και σε συνεργασία μαζί σας όποιες ώρες έχετε ελεύθερες μπορούμε να αναλάβουμε:

  • Την μελέτη και τον σχεδιασμό του ιατρικού λογοτύπου σας & της εταιρικής ταυτότητας του ιατρείου σας
  • Τον σχεδιασμός και την κατασκευή της ιατρικής σας ιστοσελίδας
  • Την δημιουργία επαγγελματικών σελίδων σε Social Media όπως είναι το Facebook, το Twitter, το YouTube και το LinkedIn
  • Να σας προτείνουμε συνολικές λύσεις στρατηγικής διαφήμισης σε κανάλια όπως τη μηχανή αναζήτησης της Google (AdWords) και το Facebook
  • Να εκπαιδεύσουμε εσάς και τους συνεργάτες σας στη διαχείριση της νέας σας ιστοσελίδας

Η κυριότερη όμως προστιθέμενη αξία της WeHitch είναι η συνέπεια και η συνεχής στήριξη των ενεργειών σας, καθώς δεν αντιμετωπίζουμε τους γιατρούς και τους ειδικούς ιατρικών επαγγελμάτων ως μεμονωμένους πελάτες αλλά ως μόνιμους και σταθερούς συνεργάτες, αφού έχουμε επενδύσει συνειδητά στο χώρο της Ιατρικής.