επαγγελματικές εκτυπώσεις

Οι γραφιστικές υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο η WeΗitch δεν αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι και από εκείνο των ψηφιακών εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας. Διότι οτιδήποτε τυπώνεται σχετικά με την επιχείρησή σας, πρέπει να αντικατοπτρίζει και την ποιότητα που επιθυμείτε να προσφέρεται στον πελάτη. Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένος, η εικόνα είναι πολύ σημαντική για την πρώτη εντύπωση που θα αποκομίσει όποιος ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί σας.

Κάνοντας μία σύντομη περίληψη των υπηρεσιών που σχετίζονται με της ψηφιακές εκτυπώσεις, η χρήση τους εξυπηρετεί κάθε λογής ανάγκη μίας επιχείρησης. Για παράδειγμα, η δημιουργία επιστολόχαρτων με το logo και κάποια άλλα στοιχεία της επιχείρησης, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με τους συνεργάτες – πελάτες σας, αλλά και για την όμορφη και συγκροτημένη παρουσία προσφορών για την ανάληψη κάθε είδους δουλειάς. Για τέτοιου είδους επιστολές, χρήσιμη θα ήταν και η δημιουργία Folder με τα ίδια στοιχεία, ώστε να υπάρχει μία καλόγουστη και χαρακτηριστική μέθοδος στην αποστολή των επιστολόχαρτων.

Με αντίστοιχο τρόπο, μπορούμε να φτιάξουμε πολυσέλιδες μπροσούρες που σκοπό θα έχουν την άρτια παρουσία της επιχείρησής σε νέους πελάτες, ή ακόμα και ένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θα θέλατε να προωθήσετε. Περισσότερο για ενδοεταιρική χρήση, προτείνεται η δημιουργία μπλοκ σημειώσεων με κυρίαρχο στοιχείο το brand name της επιχείρησης, αλλά και ενδεχομένως κάθε χρήσιμη πληροφορία (σ.σ. τηλέφωνα, διευθύνσεις) που μπορεί να χρειαστεί ο οποιοσδήποτε υπάλληλος.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις χρησιμοποιούνται κατά κόρον και στην επιλογή εταιρικών δώρων, ή προϊόντων που σκοπεύετε να μοιραστούν σε μεγάλο κοινό. Με αυτό τον τρόπο, όσοι τα παραλάβουν θα κουβαλούν συνεχώς πάνω τους μία κινητή διαφήμιση της εταιρίας σας, η οποία θα γίνεται ορατή και θέμα συζήτησης σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων, οι οποίοι ενδεχομένως να μην είχαν σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας. Πιο συνηθισμένα παραδείγματα της εποχής που διανύουμε, είναι usb sticks με το λογότυπο της εταιρείας σας, ημερολόγια που παρουσιάζουν στις σελίδες τους την επιχείρησή σας, μπρελόκ, επιτραπέζια ρολόγια, μπλοκ σημειώσεων, διακοσμητικά εσωτερικού χώρου και πολλά άλλα. Έμπνευση να υπάρχει και οι ψηφιακές εκτυπώσεις της WeHitch μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε προϊόν σε διαφήμιση της εταιρείας σας.

Εκτυπωτικές Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

  • Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών
  • Εκτύπωση Φακέλων Αλληλογραφίας
  • Εκτύπωση Φακέλων Παρουσίασης
  • Εκτύπωση Επιστολόχαρτων
  • Εκτύπωση Διαφημιστικών Φυλλαδίων
  • Εκτύπωση Καταλόγων
  • Εκτύπωση Συνταγολογίων
  • κ.α.